Press "Enter" to skip to content

Општинските претседатели на СДСМ за метлата на Заев – сè за шефот, па и оставка

Заев ги бира, Заев ги разрешува. Речиси сите претседатели на општински организации вршат дополнителни функции како директори во јавни претпријатија и членови во управни и надзорни одбори. ИРЛ  разговараше со неколкумина.  Известуваат: Сашка Цветковска и Александра Денковска Гоцевска „Ги поддржувам сите одлуки на претседателот. Ако се покаже дека претседателите на општинските организации имаат вина за она што се случи на изборите, тогаш треба да бидат разрешени. Ја прифаќам одлуката иако…