Press "Enter" to skip to content

(ВИДЕО) Како Филипче ги демотивираше младите во 50 секунди

Идејата за средба со граѓанските организации и претставници на владиниот кабинет е со цел власта да купи добри идеи и издржани предлози од младите и да ги чуе нивните потреби. Наместо тоа, видовме про-форма средба на која што владините преставници дури и ги демотивираа младите со добри идеи кои што дополнително треба да го подобрат животот на сите граѓани. Владата реши да ги слушне идеите на граѓанските организации, со цел…