Press "Enter" to skip to content

„Наш најголем проблем ни беше канализацијата. И сега ако се направи, навистина е добра работа“, жител на село Соколарци

Изборот на ИРЛ за изјава на денот денеска е на еден жител од селото Соколарци, кој по којзнае кој пат доби ветување дека конечно во неговото родно место ќе се изгради фекална канализација. Висока делегација денеска пристигна во селото Соколарци, кое се наоѓа во општината Чешиново – Облешево. Градоначалникот Горанчо Крстев и заменик – министерот за локална самоуправа Дејан Павлевски им ветија на жителите дека за една недела почнува изградбата,…