Press "Enter" to skip to content

Златко Биковски – јавен обвинител и кандидат за Антикорупциска комисија

Изјава на денот „Претпоставувам дека Јован Илиевски и Сашо Мијалков како роднини имале и лични контакти, но сигурно како носители на функциите имале и професионални контакти. Не би сакал да се впуштам во полето на лични претпоставки и шпекулации дали она што стигало како предметна работа во тоа обвинителство има некаква, еве нека биде, и најблага форма на судир на интерес помеѓу овие две личности и нивните функции и во…