Press "Enter" to skip to content

Поенти од трибина за корупција со Васко Наумовски: Угледот на функционерите поважен од јавниот интерес

Поранешни и сегашни функционери членови на ВМРО-ДПМНЕ, денеска во хотелот „Холидеј ин“ се собраа со експерти, професори и претставници на Антикорупциската комисија за како да се подобри работата на ова тело. Настанот беше организиран од фондацијата „Конрад Аденауер“ и Институтот за општественни истражувања МК91. Модераторот Васко Наумовски е претседател на Институтот за општествени истражувања МК91, поранешен амбасадор во САД и екс вицепремиер во Владата на Никола Груевски од 2009 до 2011…