Press "Enter" to skip to content

Доделени наградите на ЕУ за истражувачко новинарство

Тимот кој ја изработува емисијата „КОД“, Сашка Цветковска од Истражувачката репортерска лабораторија и новинарите од „МакФакс“ Кристина Озимец и Васко Маглешов ги добија нарадите на…