Press "Enter" to skip to content

Аудио „бомба“: Градоначалникот на Шутка наводно тепа човек во кабинетот

Градоначалникот на Шутка од редовите на владејачката партија СДСМ е обвинет дека наводно измачувал и тепал непознато лице во својата канцеларија, откако во медиумите вчера се појави аудио снимка во којашто навводно се слуша гласот на градоначалникот Курто Дудуш. Новинскиот портал „Лидер“ којшто е дел од конзорциумот медиуми на Ем-медиа со унгарска сопственост, тврди дека материјалите со разговорите им биле доставено анонимно, од свиркач. Градоначалникот Курто Дудуш се закани со…