Press "Enter" to skip to content

Наумовски пред вратата на критичарката од Волково: Еве кај живее госпоѓата, нема кал

„Во Горно маало немаме ништо. Сите само кажувате, а немате ништо исполнето. Од сред село накај Кучково, поминете господине градоначалниче и премиере, да видиме по каква улица одиме ние. Каде ни учат децата, по какви калови одиме“ Вака една жителка од Волково го пречека градоначалникот на општина Ѓорче Петров Александар Наумовски кој кај Волковчани дојде со висок гостин – премиерот и неговиот партиски шеф, Зоран Заев. Тие двајцата, како што…