Press "Enter" to skip to content

Да го разбудиме парламентот: Приклучи се кон борбата за правда

Се прашуваш како може да се приклучиш во борбата за правда? За корупцијата во судството и обвинителството мора да зборуваат оние кои што се за тоа избрани од народот. Приклучи се во борбата за правда и пиши им на пратениците кои бираат клучни луѓе во правосудните институции. Еве зошто и како. Зошто? Случајот „Убиство во Тетово“ е еден од низата скандали за правосудниот систем кој наместо правда за граѓаните, испорачува…