Press "Enter" to skip to content

Членуваш во партија и сакаш втора работа во време на пандемија? Државните компании Ве очекуваат

Пандемијата предизвика многу млади луѓе да ја загубат својата работа или воопшто и да не можат да влезат на пазарот на труд. Но, ако сте член на партија, не грижете се за својата иднина. Некои млади најдоа и втора работа и тоа во една од трите најмоќни државни компании. Известува: Лила Караташева; Илустрација: Лука Блажев Во земјите во развој како Македонија, на младите им е уште потешко да најдат работа.…