Press "Enter" to skip to content

Вештачењето за сообраќајката му „помогна“ на обвинителот да му даде блага казна на Зоран Милески Кичеец

За обвинителството оваа казна е вообичаена, бидејќи „таква била судската пракса во Гостивар”. Кичеец веќе работи на тоа да излезе порано од затвор и за процесот „Рекет”. Побарал условен отпуст, со образложение дека издржал повеќе од две третини од казната. За два дена ќе чека нова одлука од Кривичен суд каде што го упатил барањето за условен отпуст. Известува: Христина Беловска Се соочуваше со затвор од една до пет години,…