Press "Enter" to skip to content

Неизвесна иднината на „Независен весник“, денешното издание веројатно последно

Денеска објавеното 550.печатено издание на „Независен весник“ е веројатно последниот број на дневниот весник кој започна со работа во ноември 2017 година. Последните два месеци, вработените секојдневно биле алармирани дека секој нареден број може да биде последен. Управителот Никос Фрагопулос, во краток разговор со ИРЛ, рече дека се уште со сигурност не може да ја потврди информацијата, но наведе дека иднината на дневниот весник е неизвесна и прават напори да…