Жители на Пржино со жив штит и полициско присуство ја бранеа улицата од инвеститорски багер

12.11.2020 Tweet Share Pin Жителите на улицата „Пржино“ денеска ги спречија инвеститорите да почнат да го расчистуваат теренот за изградба на четири четирикатници до нивните … Продолжи со читање Жители на Пржино со жив штит и полициско присуство ја бранеа улицата од инвеститорски багер