Владата најде начин како да им дава пари на приватните телевизии, се планира Фонд за медиуми

22.02.2019 Tweet Share Pin Владата загoвара формирање на Фонд за медиуми преку кој би се финансирале телевизиите и радијата. Според информациите на ИРЛ речиси два … Продолжи со читање Владата најде начин како да им дава пари на приватните телевизии, се планира Фонд за медиуми