(ВИДЕО) Што треба да знаеме за тестирањето во морето од вести и реклами

28.03.2020 Tweet Share Pin Во двете стории објавени минатите два дена, ИРЛ анализираше какви се неетичките пракси на приватните болници кои тестираат од КОВИД – … Продолжи со читање (ВИДЕО) Што треба да знаеме за тестирањето во морето од вести и реклами