Камионот на озогласениот пржински инвеститор гази по ДУП, ред, закон, право, жители и почит

16.11.2020 Tweet Share Pin Пркосните жители од слепата уличка во Пржино денеска му послаа бело платно на инвеститорот кој до нивните куќи гради станбен комплекс … Продолжи со читање Камионот на озогласениот пржински инвеститор гази по ДУП, ред, закон, право, жители и почит