(ВИДЕО) Охридски градоначалник: Има дивоградби на обични луѓе, но и хотели

04.07.2019 Tweet Share Pin Чии се дивоградбите во Охрид? Дали локалните моќници кои што градат во Охрид се заштитени? На пример, советникот Нефи Усеини нелегално … Продолжи со читање (ВИДЕО) Охридски градоначалник: Има дивоградби на обични луѓе, но и хотели