Локален шериф Љубисав Иванов Sинго: Национални богатства, приватни раце

26.05.2020 Tweet Share Pin Важи за домашен олигарх. Има репутација на безмилосен и одмаздољубив човек којшто не трпи критика и спротиствавувања. Има бизниси кои му … Продолжи со читање Локален шериф Љубисав Иванов Sинго: Национални богатства, приватни раце