(ВИДЕО) Градот Скопје без оглас ќе дели договори на летните клубови кои и онака си работат без нив

11.06.2019 Tweet Share Pin Летните дискотеки во Градскиот парк кои што се простираат на површината на поранешниот Луна парк со години работат без лиценци и … Продолжи со читање (ВИДЕО) Градот Скопје без оглас ќе дели договори на летните клубови кои и онака си работат без нив