(ВИДЕО) 28 години машка Македонија: Жените новинарки во борбата против корупцијата

09.09.2019 Tweet Share Pin Македонија денеска обележува 28 години од својата самостојност. На денот на независноста, граѓаните на оваа земја се потсетуваат како сме почнале. … Продолжи со читање (ВИДЕО) 28 години машка Македонија: Жените новинарки во борбата против корупцијата