Урбани атентатори: Како еден посредник, еден градоначалник и неколку бизнисмени го променија Тафталиџе

27.12.2019 Tweet Share Pin Од 2007 до 2015 година во македонското Собрание се направија 104 измени на клучните закони за градење. Преку државно спонзорираните проекти … Продолжи со читање Урбани атентатори: Како еден посредник, еден градоначалник и неколку бизнисмени го променија Тафталиџе