Тајните играчи од САД позади македонските „фејк њус“ велешки сајтови

26.07.2019 Tweet Share Pin Македонската таканаречена фејкњус индустрија од Велес имала и американски врски со познати конзервативни автори, а во моментов се води и меѓународно … Продолжи со читање Тајните играчи од САД позади македонските „фејк њус“ велешки сајтови