Советникот на Заев – Филип Андов Сокол е назначен за директор на затворот Шутка

15.12.2020 Tweet Share Pin Пред да стане советник на премирот Зоран Заев пред три години, Филип Андов нарекуван Сокол менаџираше локални барови и имаше еден … Продолжи со читање Советникот на Заев – Филип Андов Сокол е назначен за директор на затворот Шутка