Сопругата советник на Заев, сопругот во поход во медиумскиот бизнис

31.03.2020 Tweet Share Pin Една година пред парламентарните избори почна раздвижување на медиумскиот пазар. Секојдневно се појавуваат нови информативни интернет портали, чии сопственици никогаш не … Продолжи со читање Сопругата советник на Заев, сопругот во поход во медиумскиот бизнис