Снимател и водителка меѓу партиските кадри кои станаа посебни советници на министрите

07.10.2020 Tweet Share Pin Снимателот и монтажер Тони Николовски, сопруг на поранешната советничка на премиерот Зоран Заев, Ленче Николовска, стана посебен советник за односи со … Продолжи со читање Снимател и водителка меѓу партиските кадри кои станаа посебни советници на министрите