Сакате да ви тргне со државно-спонзорирани зделки? Прво донирајте во МПЦ

Сите ја знаат приказната за рускиот бизнисмен кој случајно се вљубува во Македонија и решава тука да се пресели своите бизниси и своето семејство. Годината е симболична – 2006 година, или онаа кога во Македонија почнува декадата на Никола Груевски и неговите блиски соработници и роднини. Сергеј Самсоненко станува виден скопјанец кој често се гледаше во друштво на високи функционери и бизнисмени. Колку подолго седеше, толку повеќе се зголемуваа зделките … Продолжи со читање Сакате да ви тргне со државно-спонзорирани зделки? Прво донирајте во МПЦ