Репортажа од судницата: Сè што не прочитавте за “Рекет” во морето од инстант вести

31.03.2020 Tweet Share Pin Започна судењето за случајот наречен “Рекет”.  Полна судница, инекции дијазепам, барање за оштета од 1,5 милион евра од еден не толку … Продолжи со читање Репортажа од судницата: Сè што не прочитавте за “Рекет” во морето од инстант вести