Рашковски не ги кажува причините за судир на интереси во владата поради „повреда на личните податоци“

27.12.2018 Tweet Share Pin Функционери се изземале од одлуки на Влада поради судир на интереси. Меѓу нив се и премиерот Заев и вицепремиерот Анѓушев. Но,  … Продолжи со читање Рашковски не ги кажува причините за судир на интереси во владата поради „повреда на личните податоци“