Орбан во пропагандна офанзива во Македонија

20.11.2018 Tweet Share Pin Проверено ЕП.14 – Орбан во пропагандна офанзива во Македонија Со години лажеа. Ширеа говор на омраза. Потпалуваа тензии. Ги етикетираа критичарите … Продолжи со читање Орбан во пропагандна офанзива во Македонија