Протест: Да не дозволиме Пржино да биде второ Водно

22.11.2020 Tweet Share Pin Жителите на Пржино денеска протестираа против урбанистичкото дивеење во нивната населба. Целта им беше да упатат апел до надлежните институции да … Продолжи со читање Протест: Да не дозволиме Пржино да биде второ Водно