Проект Радика: Сите луѓе на ресортот

14.11.2021 Tweet Share Pin Приватното село од 87 типски луксузни вили кои ќе се продаваат од 220.000 до 300.000 евра прв го замислил еден од … Продолжи со читање Проект Радика: Сите луѓе на ресортот