Пратеничкиот имунитет не ја штити Ременски од кривична одговорност

09.10.2019 Tweet Share Pin Актуелната пратеничка и потпретседателка во Собранието на Република Северна Македонија, Фросина Ременски е една од осомничените во рамките на новата истрага … Продолжи со читање Пратеничкиот имунитет не ја штити Ременски од кривична одговорност