Поглавје „Правосудство”: Почнува ли бунтот на „малите” луѓе

25.09.2020 Tweet Share Pin Наташа Димитриевска во сообраќајна несреќа ги загуби својот сопруг и нероденото дете, а виновникот излезе речиси неказнет. Навидум, овој случај не … Продолжи со читање Поглавје „Правосудство”: Почнува ли бунтот на „малите” луѓе