Ниту денар инвестиција во Дрисла, а Италијанците се подготвуваат да произведуваат струја

24.01.2019 Tweet Share Pin Италијанската компанијата „ФЦЛ Амбиенте“ која е концесионер на Дрисла во првите пет години требаше да инвестира 73 милиони евра. Иако досега … Продолжи со читање Ниту денар инвестиција во Дрисла, а Италијанците се подготвуваат да произведуваат струја