Мерит систем на власта: Партиска книшка и лојалност кон лидерот

23.12.2020 Tweet Share Pin Најтешко е да се освои власта. Потоа се е предвидено и познато. Ветувањето во изборната кампања за „едно општество за сите“ … Продолжи со читање Мерит систем на власта: Партиска книшка и лојалност кон лидерот