МЕПСО трошела милиони евра за ски центри, барокна фасада и адвокати

31.03.2020 Tweet Share Pin Обвинителството за гонење на организиран криминал и корупција отвори предистражна постапка за МЕПСО врз основа на ревизорскиот извештај за финансиското работење … Продолжи со читање МЕПСО трошела милиони евра за ски центри, барокна фасада и адвокати