Комисиски шампиони: Садула Дураки

02.09.2019 Tweet Share Pin Садула Дураки и е повеќе од контроверзен во јавноста. Неговите непристојни испади и никакви резултати како министер за животна средина не … Продолжи со читање Комисиски шампиони: Садула Дураки