Кој му дели памет на премиерот: Алекс Ружин, Венко Андоновски

31.03.2020 Tweet Share Pin Бројот на надворешни соработници на Зоран Заев порасна на 39 лица. Заедно со редовните сега има вкупно 63 советници. Тоа се … Продолжи со читање Кој му дели памет на премиерот: Алекс Ружин, Венко Андоновски