Хаос во почитувањето на мерките за безбедност од КОВИД 19 во погоните на дел од странските инвеститори

25.03.2020 Tweet Share Pin ИРЛ открива како дел од големите фабрики – странски инвеститори работат со проблематична примена на безбедносни протоколи. Работници од „Џојсон Сејфти … Продолжи со читање Хаос во почитувањето на мерките за безбедност од КОВИД 19 во погоните на дел од странските инвеститори