Како се мести оглас за државна работа

03.07.2019 Tweet Share Pin Шура, девер, братаница, баџанак, шурнајка, свеска. Долг е списокот на стеблото на македонските семејства, но моравме да го научиме за да … Продолжи со читање Како се мести оглас за државна работа