Како медиумите и институциите потфрлија во случајот Пепелиште: Групен карантин за само десет Роми

19.03.2020 Tweet Share Pin Групниот карантин  во касарната на Криволак наменет за двесте граѓани кои од преминот Деве Баир требаше да бидат пречекани и спроведени … Продолжи со читање Како медиумите и институциите потфрлија во случајот Пепелиште: Групен карантин за само десет Роми