Како Александар „Кевин“ Димитријоски стана член на Надзорен одбор на Државна лотарија

13.02.2019 Tweet Share Pin Дипломиран инженер за храна и вино, со работно искуство во земјоделска аптека и Г. Д. Тиквеш Кавадарци, од октомври минатата година … Продолжи со читање Како Александар „Кевин“ Димитријоски стана член на Надзорен одбор на Државна лотарија