УЈП ја истражува МПЦ-ОА

31.03.2020 Tweet Share Pin Управата за јавни приходи истражува дали МПЦ-ОА работи законски. Ова официјално ни го потврдија од УЈП, но повикувајќи се на даночна … Продолжи со читање УЈП ја истражува МПЦ-ОА