Груевски „куртули“ за „Траекторија“, ќе се гонат останатите обвинети

13.11.2019 Tweet Share Pin Поранешниот премиер и сегашен азилант во Унгарија, Никола Груевски нема да одговара за кривичното дело Примање награда за противзаконито влијание во … Продолжи со читање Груевски „куртули“ за „Траекторија“, ќе се гонат останатите обвинети