Градежни инспектори привремено ја стопираа изградбата на четирите четирикатници во Пржино

19.11.2020 Tweet Share Pin Спорната изградба на четири згради во Пржино вчера беше причина за уривање на потпорен ѕид. Градбата моментално е стопирана, но ќе … Продолжи со читање Градежни инспектори привремено ја стопираа изградбата на четирите четирикатници во Пржино