(ФОТО) Четириесетина лица однесени во првиот државен карантин во хотелот Ибис

22.03.2020 Tweet Share Pin Четириесетина лица кои што ноќва влегле во Северна Македонија, воглавно на граничниот премин Деве Баир, се однесени директно во хотелот “Ибис” … Продолжи со читање (ФОТО) Четириесетина лица однесени во првиот државен карантин во хотелот Ибис