Дење во владиниот пиар, навечер во приватниот маркетинг

24.01.2021 Tweet Share Pin Елена Митева до лани ја водеше утринската емисија на телевизијата Телма, за набргу да влезе во нова улога – владина водителка. … Продолжи со читање Дење во владиниот пиар, навечер во приватниот маркетинг