Човек на човека му е снимка

16.07.2020 Tweet Share Pin Оваа сторија на ИРЛ не е анализа на транскриптите во аудио снимките, туку приказна за улогата на медиумите и јавниот интерес … Продолжи со читање Човек на човека му е снимка