Бунтот на „малите“ луѓе против крупните обвинителски ѕверки: Ѓешкоска и загинатиот работник

25.09.2020 Tweet Share Pin Поминаа три години откако потпорен ѕид се урна врз работник на градилиште во Дебар Маало. Пензионерот Мијалчо Тодоровски загина на работно … Продолжи со читање Бунтот на „малите“ луѓе против крупните обвинителски ѕверки: Ѓешкоска и загинатиот работник