Богдановиќ ја фрли првата лопата на Водно и го отвори патот до плацевите на Камчев и Ексико

20.04.2021 Tweet Share Pin Со првата издадена дозвола за градба, градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ, го отвори патот за уништување на шумата на Водно. … Продолжи со читање Богдановиќ ја фрли првата лопата на Водно и го отвори патот до плацевите на Камчев и Ексико